Mostrar Mensajes

Esta sección te permite ver todos los posts escritos por este usuario. Ten en cuenta que sólo puedes ver los posts escritos en zonas a las que tienes acceso en este momento.


Mensajes - TomokoKays

Páginas: [1] 2 3 ... 8
1
Matthias PSG Trøje KristiUi
Det er 'sfair at sige, at Frank Lampard ved en ting eller to om bossing af et spil fra midtbanen, i betragtning af at den tidligere Chelsea-stjerne gjorde det regelmæssigt for Blues og hjalp Arsenal Tøj med at bringe tre Premier League-titler, fire FA-cups, to League Cups, en Champions League og en Europa League til Stamford Bridge. Mens han muligvis kan spille mod rivalerne Tottenham Hotspur, har Mousa Dembele fanget Lampard 'seye og foran Spurs afgørende Champions League anden runde sammenstød med Juventus på Wembley, i morgen aften, har den tidligere Chelsea og West Ham mand udvidet alle Juventus Trøje de dyder, der gør Dembele den komplette midtbanespiller. Når han skrev i aftenstandarden, sagde Lampard om Dembele, 'Jeg spillede mod Dembele, da han var på Fulham, og i sine tidlige dage i Tottenham, var jeg ikke helt sikker på, hvilken slags spiller han var dengang.


 LizaNugen Günstige fußballtrikots MinervaLe

2
Consuelo Lazio Trøje Veroniqu
Ingen manager i fodboldhistorie har haft så meget brugt på deres hold som Jose Mourinho. En stor sum på £ 883 millioner er overdrevet på hans Chelsea, Inter Milan og Manchester United hold, og i sommer tilføjer United endnu mere til det samlede beløb. Dette er sommeren Mourinho og udøvende næstformand Ed Woodward skal levere et sæt spillere, der er gode nok til at konkurrere om Premier League-titlen. Arsenal Trøje Børn Kan Mourinho bygge det hold, han siger, at hans nuværende afgrøde ikke er i stand til at være? Selvom Antoine Griezmann, Andrea Belotti, Michael Keane eller Eric Dier, for at nævne nogle af dem, der er blevet knyttet til en flytning til Old Trafford, er det slet ikke sikkert.


I sin anden trylleformiddag hos Chelsea var Diego Costa, Willian og Nemanja Matic 'tilbagevenden skrøbelige tilføjelser, men for tidligt salg af Romelu Lukaku og Kevin De Bruyne samt fejlsigneringer som Mohamed Salah og Juan Cuadadro skal tilføjes til debitering side. Mesut Özil spillede den bedste fodbold i sin karriere under Frankrig Trøje ham i Real Madrid; Luka Modric blomstrede, ligesom Angel Di Maria gjorde før hans dårlige trylleformular i Manchester, men spillere som Nuri Sahin, Jose Callejon, Hamit Altintop og Fabio Coentrao kæmpede alle for at hævde sig på Bernabeu. http://www.essensoft.net/index.php?mid=board_Fxty82&document_srl=481759 [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 CierraDes PSG Drakt Christina

3
Lizzie Portugal Trøje Børn VeldaGue
Lukaku burde bestemt have fjernet enhver dvælende selvtillid med de to mål, der lagde grundlaget for den mest eftertrykkelige liga-sejr i Mourinho-æraen. Ikke det, at signeringen på 75 mio. Pund viste endda en flimring af sceneskrækning med den venstre fodfinish og tæt på rækkevidde, som han præsenterede sig for Old Trafford-publikummet. Lukaku sluttede en enorm tilfredsstillende eftermiddag og vinkede værdifuldt til Stretford End, og han var måske færdig med bolden Tottenham Hotspurs Trøje som en souvenir, hvis det ikke havde været for en strålende rednings tackle af Pablo Zabaleta, en af ​​tre West Ham-debutanter, for at nægte ham et hat-trick lige efter timen.


Henrikh Mkhitaryan var en anden af ​​stjernepræsentanterne, og ikke for første gang følte det svagt latterligt, at Chelsea havde tilladt Nemanja Matic at defekte til en af ​​deres titlerivaler. Matic passede problemfrit ind, og hjemmeholdet blev ikke smigret af den sene to-to, da erstatter Anthony Martial spalte i det tredje mål, hurtigt efterfulgt af den strålende effektive Pogba, der bankede en anden ind fra 20 yards. Det var et lun show fra West Ham, og de har nu mistet 11 åbningsdagsspil i Premier League-æraen, mere end nogen Barcelona Tøj anden klub. En anden manager kunne have følt sig forpligtet til at involvere en sådan kostbar underskrift. Mourinho arbejder ikke med den slags begrænsninger, og Phil Jones blev tilbagekaldt sammen med Eric Bailly for at sikre, at Javier Hernández ikke havde en rentabel tilbagevenden til Old Trafford.


 Jacquestn maglietta Real Madrid KayleighF

4
Lucie fodboldtrøjer børn YZPFlori
Socceroos opfyldte deres ønske om et tidligt mål, da en solid trykformulering tvang Thailands forsvarer Pratum Chuthong til at begå en håndbold i straffesparksfeltet inden for 10 minutter. Jedinak var rolig fra stedet og satte en cool afslutning forbi målmanden Kawin Roma Trøje Børn Thamsatchanan. Den måde Postecoglou stormede på ved pausen signaliserede, at der var en surrning i halvtid fra træneren, men det gjorde dog lille forskel. Det var alt i alt envejs-trafik til fordel for de vinderløse værter, og en dag tvang Mathew Leckie til en unødvendig udfordring for den thailandske kaptajn, Billig Fodboldtrøjer Theeraton Bunmathan. Næsten så snart Teerasil sendte den efterfølgende straf forbi Ryan for føringen, skiftede Postecoglou til en diamantformation, hvor Maclaren og Leckie erstattede veteranen Mark Milligan og spidsen Nathan Burns, hvis langskud snart ramte stangen.


 Rigoberto fodboldtrøjer LillyLack

5
Kristin Barcelona Tøj SoonLeic
Han var uspektakulær i udseendet - lille og knebrig, baggy i skjorte og skurret i hår - men tegnene på, at Kinkladze var en spiller velsignet med utrolig balance, dygtighed, tempo og formål, havde været tydelige, før hans mor landede, mest konsekvent under et løb af fire sejre og uafgjort i Napoli Trøje november. Men det var, hvad Kinkladze gjorde mod Southampton på Maine Road fire måneder senere, der sikrede sin status som et kreativt talent af den højeste orden og den nye elskede af Kippax. Kinkladze springer forbi Ken Monkou med lethed af en mand, der undgår et stykke strøelse på gaden og derefter en gang inde i Southampton-området, gør det samme med den spredte David Hughes, der snarere underligt havde løbet hen over Kinkladze i sit første forsøg på at stoppe georgisk.


Med Beasant kun for at slå, dykker han derefter bolden over målmanden og ind på bagsiden af ​​nettet med sin venstre fod. Sejren flyttede City op til 15., men de endte stadig med at falde under bizarre omstændigheder efter en 2-2 uafgjort med Liverpool på sæsonens sidste dag. I sandhed havde kampagnen været en katastrofe fra starten, hvor holdet ikke lykkedes at Frankrig Trøje vinde nogen af ​​deres åbning 11 inventar og ikke kunne overbevise derefter. Det eneste virkelige højdepunkt var Kinkladze, der med hensyn til rå talent var flere niveauer over hans holdkammerater. Helt ærligt, at se ham spille sammen med dem som Lomas, Garry Flitcroft og Ian Brightwell var beslægtet med at se Jimi Hendrix marmelade med Toploader.


 Margareta Maglie calcio poco prezzo Charlotte

6
Gerardo Lazio Trøje QWBKatja
Men det overordnede svar vil sandsynligvis skuffe dem, der håbede på mere fra en proces, der begyndte med valgkampmanifestet for alle tre store partier, der lovede et grundlæggende skift i fansforholdet til deres klubber. Kick It Portugal Trøje Børn Out, som også fortsat vil modtage £ 125.000 pr. Sæson fra Fodboldforbundet, havde argumenteret for en stigning i finansieringen i lyset af de alvorlige diskrimineringsspørgsmål, spillet stadig står over for. Det fælles brev fra FA, Premier League og Football League beskriver de fremskridt, de har gjort som svar på Portugal Trøje Børn en række udfordringer, som regeringen har stillet. Men det er usandsynligt, at det går langt nok til at berolige dem, der argumenterer for de mere grundlæggende reformer, der oprindeligt blev foreslået af et udvalgt regeringsudvalg i 2011.


 VickieWhi atletico madrid fotballdrakter StephanFi

7
Chauncey Italien Trøje ToniQjlg
PSG-forsvarer Serge Aurier befandt sig i varmt vand i weekenden efter at have kritiseret holdkammerater og fremsat kontroversielle kommentarer om manager Laurent Blanc og Zlatan Ibrahimovic og ivorianeren har fået Arsenal Tøj sin første straf. Højrebacken udsendte direkte sine kommentarer på den sociale medieplatform Periscope i weekenden og omtalte Blanc som en fa ** ot. Blanc sagde tidligere, at spilleren ville lide konsekvenserne af hans patetiske handlinger, og klubben har allerede handlet. Selvom spilleren møder en høring i klubben næste mandag for fuldt ud at Leverkusen Trøje bestemme sin skæbne, og han muligvis endnu er blevet afskediget, er 23-åringen i øjeblikket forbudt at kommunikere med nogen af ​​sine holdkammerater inden onsdag 'sgame mod Chelsea i Champions League .


 Lieselott Liverpool Ny drakt Augustusg

8
Betsey Valencia Trøje FredaPre
Den midlertidige England-manager er klar til at trække Eric Dier tilbage i sin startopstilling til Group F-kval i Ljubljana, der lover at give en mere streng test end den, der blev fundet i lørdag 'solappeal 2-0-sejr over minnes Malta. Sandsynligheden er fortsat, at Southgate vil stå ved Rooney, der blev udsat for jæger af et afsnit af Wembley mod slutningen af ​​kampen, men fandt hans træner langt gladere med sit enestående bidrag. Alligevel insisterede Southgate på, at han ikke ville vælge kaptajnen i kraft af omdømme og sagde, at det at fortælle folk, at de ville blive overflødigt i kølvandet på Middlesbrough-segregationen i 2009, var et bevis på hans evne til at konfrontere store problemer med hovedet.


 At gøre nogle virkelig nære venner overflødige, at 'sandsynligvis så store som du kan få, sagde Southgate, som svar på at PSG Trøje Børn blive bedt om at skitsere den hårdeste beslutning, han havde taget i ledelsen.  Jeg er nødt til at tage beslutninger, der er rigtige for holdet, og når du vælger et hold, med England, skal du efterlade nogle fyre på bænken, der spiller hver uge i Premier League for deres klub. Southgate har hurtigt opdaget, at Rooney dominerer dagsordenen og vil møde yderligere spørgsmål i dag 'spresskonference om, hvorvidt han vil fortsætte med 30-åringen i en midtbanerolle. 'Jeg tænker på dette tidspunkt, at [mangel på fodbold hos United] er irrelevant, sagde Southgate.


En del af det skyldes, at vi har fået 30 procent af Premier League, der er berettigede til England.  Nogle af dem 'twant at spille, hvoraf nogle ikke' er gode nok til at spille, og du har en kaptajn, der er desperat efter at lede på og uden for banen og fortsætter med at yde et fremragende bidrag til den gruppe spillere. 'Iwas meget tilfreds med Wayne' sperformance. Jeg følte den rolle, han blev bedt om at spille, han udfyldte. Han blev bedt om at diktere spillet, lege med positionsdisciplin, som vi mente var meget vigtig. Ham og Jordan Henderson som et par gjorde nøjagtigt, som vi håbede.  Slovenien er et helt andet spil, vi vil sandsynligvis spille mod et andet taktisk system og væk fra hjemmet, så PSG Trøje Børn vi er nødt til at vurdere alle disse ting med alle spillerne for at vælge det rigtige hold til det spil.


 Wayne befaler respekten [af sine holdkammerater]. Når han fremsætter sine bemærkninger, taler han, det 'forskyder myndigheden, som han snakker med, men også indsigten og hans viden om spillet er af et meget højt niveau, ikke kun for spillet, men dynamikken i grupperne og tingene de kan lære, ting de kan forbedre sig med. Men det er 'umuligt at virkelig føle det, medmindre du er inde i det. Sunderland-stopperen skulle have forbindelse til England under 21-erne foran deres Euro-kvalifikator mod Bosnien Herzegovina, men i stedet møder seniorholdet i tide til morgendagens spil i Slovenien. http://xayameixun.com/comment/html/?26945.html [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 NeilZfsdo Magliette Calcio Poco Prezzo JessVkio

9
Gabriela Dortmund Trøje Børn CortezCo
I dag 'den dag, hvor Roy Hodgson skulle annoncere sin England-tropp til euro, men på grund af en skade på * uægte kærlighedsbarn Danny Welbeck og resterende spørgsmål om egnetheden af ​​to midtbanespillere, der har * kriminelle billeder af Roy, Jack Wilshere og Jordan Henderson, det 'blev forsinket indtil mandag. Englands fans har dog valgt deres startlinje. Det er bare 31 dage, indtil England sparker i gang deres Euro 2016-kampagne Chelsea Trøje mod Rusland, og med vejret er så solskin, Justin Bieber på på kontoret og Premier League indpakket i en smuk bue, medmindre Manchester City taber til Swansea, vi begynder at tænke på sommeren og euroerne. Englands fans blev af Sport Index bedt om at stemme, hvem der ville være i deres startlinje til turneringen, hvis Roy beslutter, at han ”fortrinsvis kan blive arsed og conundrummet til, hvor Wayhorn Rooney til sidespor skal give sig selv også meget af hovedpine, og han ”hellere sidder på stranden med en sangria og en god bog.


Og desværre for Wazza har fansen besluttet, at de snarere end at tackle den hovedpine de bare vil lade ham stikke på bænken sammen med den stakkels gamle Jordan Henderson, selvom det måske skyldes, at Arsenal-fans er berømt aktivitet på sociale medier. Det 'sjust overraskende Gunnersaurus isn' tin: Det ser ud til, at den mest populære England-spiller blandt fansen er Joe Arsenal Trøje Børn Hart med hele 86% af de afgivne stemmer. Selvom det bestemt kunne have været højere, ville det sandsynligvis have været lavere, hvis Jack Butland stadig var tilgængelig og ikke havde skadet sig. Den mindst populære af plukene er Jack Wilshere, skønt 53% der 'smækker temmelig højt for at afværge konkurrence fra dem som Jordan Henderson, Eric Dier og Danny Drinkwater.


 AdelineLi maglie calcio a poco prezzo Maziegpfq

10
Christen fodboldtrøjer børn JestineB
På nuværende tidspunkt er vi godt klar over, at sommeren er fuld af intet andet end at overføre rygter, der modsiger hinanden på en sådan regelmæssig basis, at det 'er ret svært at følge med, hvad den sidste sagde faktisk er. Når det gælder Aubameyang, har den store modsigelse for den gabonesiske fremmand 'det nye nye hjem været stedet. Der har Leverkusen Trøje måske ikke været et andet rygtet med så mange klubber, der er involveret i sommer. Dortmund-fronten er blevet knyttet til træk til PSG, Liverpool, Manchester City, Chelsea, Manchester United, Kina og AC Milan - det 'sjuster en overraskelse, at han' snot er blevet knyttet til Bayern München endnu! I dag startede Bundesliga-siden deres kampe før sæsonen med et spil i International Champions Cup mod en af ​​disse sider.


Milan vandt 2-1 og scorede et vidunderligt holdmål på tælleren: På et tidspunkt så det ud til, at den tidligere St Etienne-spider virkelig var på vej tilbage til Ligue 1 med et overførselsgebyr på 70 millioner, der var tæt på aftalt, og spilleren Milan Trøje Børn angiveligt allerede accepterede en kontrakt. Men Parisiens overførsels taktik ændrede sig, da de erstattede Patrick Kluivert som klubbens 'fodbolddirektør og Antero Henrique blev sportsdirektør og overtog overførselsretningen for Unai Emery' side. Det ser faktisk ud til, at Dortmund vil beholde deres angriberen i sommer nu med rapporter i Tyskland, der siger, at de 'frigiver en frist på en potentiel bevægelse væk fra klubben, som interesserede parter måtte overholde deres prisforlangende.


 Bretnpztl Billige juventus Fodboldtrøje GertieLes

11
Raul Arsenal Trøje Børn Garfield
Maritzburg Uniteds midtbanespiller, Michael Morton, pådrog sig ikke en alvorlig skade i går aftes (27. november) Absa Premiership sammenstød med Orlando Pirates. Den 24-årige trak sig op sent i anden halvdel med hvad der syntes at være en hamstringbelastning efter at have prøvet en udfordring med Tyskland Trøje Andile Jali. Det så ud som om spilleren havde lidt en belastning, da han lungede ud for at opsøge og så ud til at lande besværligt. Morton hobbede derefter af banen og det var uklart, om han ville være i stand til at vende tilbage. Da Maritzburg jagede spillet og med deres qouta af allerede anvendte erstatninger, vendte den Randburg-fødte stjerne tilbage til banen i de sidste få minutter.


Spilleren forklarede Siya-besætningen, at han var træt af anstrengelsen af ​​spillet, men følte, at hans skadesforbrydelse ikke var så alvorlig. Han sagde, Ja, jeg synes det er 'sokay. Det er klart, at vi spiller to spil så tæt sammen (Golden Arrows sidste søndag den 24. november)' det var hårdt. Jeg tror, ​​det Barcelona Trøje Børn er en smule krampe sandsynligvis fra overforbrug. Jeg synes, at de spil, vi har haft så tæt sammen, har været temmelig beskattende på os. Nyheder om, at Maritzburgs 'oprigtige kaptajn ikke er' alvorligt såret, vil komme som et løft for en klub, der kæmper lidt for sent. United 'snext-test i ligaen kommer i form af Ajax Cape Town den 6.


 ConcettaM fußballtrikots kaufen PennyVins

12
Kristy Bayern Munchen Trøje Børn Francine
Der var en dristighed overfor Birmingham, der forstod, at en cupfinale ikke er at spilde ved at slå sig i håb om, at held kommer din vej. Nikola Zigic kan have været den mand, der mest foruroligede oppositionen. Serberne havde scoret kun syv mål før denne lejlighed, men han udsatte den utilfredsstillende forsvar af Arsenal og især centrets halvdel Laurent Koscielny. Franskmanden lavede en ødelæggende gener af sig selv med et minut tilbage. Koscielny bevægede sig som om at sparke en lang bold fra Foster og distraherede sin målmand Wojciech Szczesny. Derefter lod han besiddelse spildes til den nigerianske Martins, der kom til Birmingham i sidste måned på lån fra den russiske klub Rubin Kazan.


Uanset hvor kort tid hans ophold Belgien Trøje i Midlands viser sig at være, har han en fast plads i mindet om enhver Birmingham-supporter. Arsenal, på deres side, var medsammensvorne i dette resultat. Efter seks år uden trofæ er det umuligt at tro, at de var selvtilfredse. Det er mere sandsynligt, at vi var vidne til nervøsitet, da de rullede bolden rundt til meget begrænset effekt i første halvdel. Der var intimationer selv da af sårbarhed i rækkerne. Zigic fremhævede det jævnligt. Han scorede ikke kun åbneren, men burde have tilføjet det. Efter 28 minutter satte Sebastian Larsson et hjørnespark mod kanten af ​​straffesparksfeltet, og Roger Johnson fik det bedre af Koscielny for at nikke bolden i goalmouth, hvor serberne dirigerede bolden i nettet med hovedet.


Da Arsenal omsider opnåede drivkraft, var der en række besparelser fra Foster, især når Samir Nasri og derefter erstatter Nicklas Bendtner tvang ham til handling. På det tidspunkt i anden halvdel kunne Arsenal godt have opnået total kommando. Arsenal kan forsøge at narre sig selv til Chelsea Trøje Børn at tro, at intet af reel værdi er undgået. Der er større ære, der skal søges, men dette var et resultat af at plante nye tvivl hos mænd, der begyndte at udvikle tro på sig selv. Den umiddelbare prioritet er at gå tilbage til normalitet ved at slå Leyton Orient onsdag. Kravet til en gentagelse i FA Cup kom med en 89-minutters leveler til League One-holdet. Vi skal så sætte pris på, at dette fortsat er et Arsenal-hold i skyggen af ​​deres langvarige faldbarhed.


 SusannaSh Schalke 04 fotbollströja MarylouAm

13
Ara Real Madrid Trøje CindyBur
Jose Mourinho 'damp var i vid udstrækning blevet muskuløs og overtænkt af et pulserende palads i Selhurst Park. Men med de minutter der tikkede væk og hans hold bagefter 2-1, udjævner Romelu Lukaku scoringerne, da han fandt plads i området til at bore et dyrebart 23. mål for sæsonen forbi Wayne Hennessey. Før det havde jagten efter de fire øverste placeringer i denne sæson 'sPremier-ligaen og for Champions League-fodbold næste år set ud til at tage endnu en uventet vending. Lazio Trøje Andros Townsend med et afbøjet skud og et hurtigt frispark, som Patrick van Aanholt smækkede hjem havde sat Palace i kommando, men Chris Smalling begyndte fightback med et hovedstød.


Dette løb var dog sammenfaldende med skaden på Wilfried Zaha. Palace havde tabt alle otte Premier League-kampe denne sæson uden deres stjernemand, scoret en gang og indrømmet 18 mål. Fra start, havde de stadig 10 førsteholdsspillere ude skadet. De næste par uger lovede ikke at blive nogen venligere. Et besøg i Chelsea, en tur til medkæmperne Huddersfield og en hjemmekamp mod Liverpool. Palace startede stadig natten et punkt fra sikkerhed. De startede imidlertid kampen på forreste fod, da Alexander Sorloth vendte om et hjørne og James Tomkins så hans hovedspark falde lige uden for mål. Men Hodgson 'side kapitaliserede med deres formue med det samme.


Christian Benteke slap væk til venstre, spillede bolden over kanten af ​​området til Townsend, og hans første gang skød en ond afbøjning fra Victor Lindelof for at flyve forbi en hjælpeløs David De Gea. Nogle gange i Palace '-positionering har du brug for lidt held. Sorloth brød klar Marseille Trøje for at se, om hans lave skud blev reddet af De Gea, og derefter drev Townsend '30-dages kørsel lige over. Palace arbejdede voldsomt hårdt, med James McArthur og Luka Milivojevic, der bever væk i midtbanen, og Manchester United havde ikke noget godt med det fysiske af Benteke og Horloth foran. Mourinho 'damp havde masser af besiddelse, men de blev rattet af Palace' ssheer energi.


 BarneyGue fotbollströjor MandyHda

14
Philip Napoli Trøje Børn LALGeorg
Et rødt kort til kaptajnen Gary Cahill på 13 minutter blev efterfulgt af mål fra Sam Vokes, Stephen Ward og Vokes igen, da Burnley producerede en præstation så kontrolleret og skarp, da Chelsea var slør. Reduceret til 10 mænd og 3-0 nede i pausen mod et hold, som de ikke havde tabt for siden 1971, Chelsea brød sig i 2. halvleg, Álvaro Morata scorede sit første mål for klubben, før Cesc Fàbregas også blev sendt af, vist et andet gult kort Everton Trøje til en lunging-udfordring. David Luiz trak en anden tilbage for at gøre det 3-2 i slutningen og trække et brølende modstand omkring Stamford Bridge. Men virkelig dette var en katastrofal start for mestrene, og et nederlag i åbningsdagen, som nogle vil antyde, kom kraftigt bagved.


For Burnley debuterede Jack Cork, da Sean Dyche pakket midt på banen. Og Burnley var enormt imponerende her, startede i et travlt og pressede hårdt og højt op på banen. Om end spillet næppe var kommet ud af andet gear, da Cahill modtog en rød rød til en udfordring på Steven Defour. Cahill overdrog, da han gik glip af bolden. Hans studs var synlige. Craig Pawson producerede kortet med det samme. Moderne præcedenter antyder, at det var fair, selvom det næppe var en ondskabsfuld ondskab. Øjeblikke senere havde Vokes bolden i nettet fra en offside position efter en anfald af heading pingpong, da Chelsea kæmpede for at afvise. Og på 24 minutter gik Burnley videre via et andet blødt mål i weekenden, verden glemte, hvordan man skulle forsvare.


Matthew Lowton avancerede uhindret nedad mod højre og flød i et kryds, der blev misset af David Luiz, og Vokes slå Thibaut Courtois med en svag kontakt, der driblet Wolfsburg Trøje perfekt ind i det fjerne hjørne. Burnley-enden glædede sig, Dyche stansede luften, og Chelsea fortsatte med at spille som et hold, der stadig sleepwalking gennem sommerens hundedage, forbløffende kort ved passerende rytme eller enhver form for kombinationer, der kommer frem uden Eden Hazard på banen. Ting falder fra hinanden. Centret kan ikke holde. I det mindste synes dette ofte at være tilfældet, når David Luiz er involveret. Inden for tre minutter var det 3-0: endnu et simpelt kryds fra højre ved Defour, endnu et forfærdeligt stykke markering af brasilianeren og et andet hovedmål af Vokes i hektar plads.


 ZoeSalkau Neue Napoli Fußballtrikot AnthonyJe

15
Leslee Athletic Bilbao Trøje CaseyHou
Temmelig godt, Lionel Messi, er ikke 'den? Holder med at score frispark og dribler forbi spillere som han' slyngede sig ned i parken og slutter sig til det nærmeste kickabout, han ser, bare så han kan tage pissen. Den femgang, vinderen af ​​Ballon d Or, topper hver eneste mulige placering i La Liga, dette udtryk. Faktisk var Messi Atletico Madrid Trøje Børn 'så dominerende, at han sandsynligvis kunne gå i mål for Barcelona for resten af ​​kampagnen og have en knæk til at gøre det bedst mulige, og han' gør det sandsynligvis med spil til overs. Messi 'straffemærke-frispark var alt, hvad Barca havde brug for til at slå Atletico Madrid på Camp Nou, i går i toppen af ​​tabellen sammenstød i La Liga.


Det var Messi' sthird succesrige frispark i tre på hinanden følgende kampe. En bedrift, selv han ikke har ”styret før. Sejren efterlader Ernesto Valverde 'smen otte point fri for Atleti øverst på tabellen, hvor der kun er 11 kampe tilbage. Og det' er sikkert at sige, at det Tom Cruise-geni er grunden til, at Barca er på kurs for at genvinde La Liga-titlen . Messi er ikke kun topscorer i La Liga, dette valg (24 mål), han 'registrerede også de fleste assists (12), de fleste skud, de fleste pasninger før assists, de Tottenham Hotspurs Trøje Børn fleste skabte chancer og mest succesrige dribler. Den sjette Ballon d Or er helt sikkert ikke for langt væk for 30-åringen, der stadig kunne føre de katalanske giganter til europæisk herlighed, med Barca godt placeret på vej ind i anden etape i deres Champions League anden runde uafgjort mod Chelsea, tak til Messi 'ude mål ved Stamford Bridge for to uger siden.


 Chadwickz Chelsea Trøje Børn LashayHil

Páginas: [1] 2 3 ... 8